Menu

http://www.finestra-bau.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajder2gk-is-656.jpglink

Вашето задоволство е наша работа

Финестра - Бау

http://www.finestra-bau.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajder5gk-is-656.jpglink

Контакт телефон

+389 (02) 2622 264

http://www.finestra-bau.mk/modules/mod_image_show_gk4/cache/slajder1gk-is-656.jpglink

Беспрекорна истрајност и квалитет

Финестра - Бау

« »

Content

www.finestra-bau.mk

     

Добредојдовте на нашата веб страна

Изработуваме секаков вид на ПВЦ прозори и врати, ролетни, комарници, окапници и венецијанери. Досегашниот успех на нашата работа се темели на квалитетниот материјал со кој работиме, прифатливите цени на производите, рокот на испорака и препораката од нашите досегашни клиенти. 

           
Финестра Бау

Финестра Бау

More details
ПВЦ Профил

ПВЦ Профил

More details
Алуминиум профил

Алуминиум профил

More details
Врати и прозорци

Врати и прозорци

More details

...10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА - ФИНЕСТРА БАУ
www.finestra-bau.com.mk
...БЕСПРЕКОРЕН КВАЛИТЕТ - ФИНЕСТРА БАУ
www.finestra-bau.com.mk
...10 ГОДИНИ ГАРАНЦИЈА - ФИНЕСТРА БАУ
www.finestra-bau.com.mk
Ranking English Bookmakers Artbetting.net
Ламперия от ЕМСИЕН-3

За нас

Цел на нашата фирма е да се афирмираме како една од водечките фирми во производство и продажба на ПВЦ столарија. Тоа го постигнуваме со воведување на нови производи и асортимани а исто така ги пратиме и новите трендови во градежниот сектор

...вашето задоволство е наша работа...Контакт

078/506-666
078/425-000
078/326-000
изложбен салон:
02/2622-264

Следете ги сите новости и промоции на нашата Facebook страна

join at Facebook

Дюшеме от emsien3.com
Color I Color II Color III

Log In or Register

fb iconLog in with Facebook